• Hårförlängning & extensions Kalmar

Hårförlängning och extensions Kalmar

Önskar du längre, tjockare och fylligare hår men vill bibehålla ett naturligt utseende? Hos Fältskären i Kalmar ser vi till att din hårförlängning eller förtjockning blir som du önskar. Hårförlängning och hårförtjockning kallas även extensions. Vårat mål är att dina önskemål tillgodoses med ett naturligt resultat. För att lyckas väl med hårförlängningen krävs noggrannhet, erfarenhet och hårförlängning av högsta kvalitet. Vi håller oss uppdaterade och utbildar oss inom dem senaste teknikerna, allt detta kan du förvänta dig när du besöker oss på Fältskären.

Hairtalk Kalmar

I vår frisörsalong föredrar vi att arbeta med kvalitetsprodukter för alla ändamål och syften. När det kommer till hårförlängning och extensions är Hairtalk ett självklart alternativ för oss då vi brinner för att stärka kundens självförtroende och självkänsla. Hairtalks filosofi är att ingen kvinna eller man ska känna sig begränsad av sitt hår och vi på Fältskären känner likadant. Vad det gäller Hairtalk så är alla som arbetar med varumärket utbildade från Hairtalk som Advance stylist, detta för att säkerställa att tillvägagångssätt och riktlinjer följs så att kunden når bästa möjliga resultat med sina extensions. Vi är säkra på att vi kan nå bästa möjliga resultat med just dina hårförlängningar med hjälp av vår expertis och Hairtalk.

Om du är nyfiken på dessa produkter eller vill höra mer om hur vi arbetar är du välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation eller besöka oss på salongen på Södra Långgatan i Kalmar.