NAGLAR

 


Förlängning nysett fr. 750:-
Förstärkning nysett fr. 550:-
Återbesök fr. 500:-
Manikyr med färg (gelélack) fr. 450:-
Lagning av nagel fr. 100:-
Borttagning av gelé 350:-
Borttagning av annat material 450:-

 

Vi på fältskären jobbar med gelénaglar i olika former, färg och längd. Allt från att förstärka en nagel till att göra en förlängning av nagel. Alla konstmaterial består utav akrylater men materialen ser olika ut, arbetas och härdas på olika sätt. Det finns en metod som heter akryl som vi inte använder oss av här. Akryl släpper ifrån sig en stark doft som en del tycker är besvärande. Som i vart fall inte är rekommenderat då vi utför andra tjänster på salongen.

Vi har valt att jobba med gelenaglar, fördelen med gelén är att den inte doftar som akrylen utan är i stort sett helt doftfri. När man jobbar med att göra gelenaglar använder man sig av en speciell UV-lampa för att härda materialet på naglen. Det UV-ljus som används är UVA, det är inte skadligt och du får ingen solbränna som många kan tro.

Du kan få en otroligt naturlig och tunn nagel med gelén. Med gelénaglar behöver man självklart vara försiktig och inte använda sina naglar som ett verktyg. Det kan även skilja sig från person till person hur länge gelenaglar håller. Återbesök rekommenderas efter 3-5 veckor för gelenaglar.

Vilket material passar bäst kan vara olika från person till person, har du haft akrylnaglar tidigare kan du uppleva lite skillnad med gelenaglar, då akryl är ett väldigt hårt material.

Gellack är också ett alternativ för dig som vill ha en starkare nagel. Det är en kombination av gelé och lack och kan ge en hållbarhet i upp till 2-3 veckor. Den hållbarheten kan dock inte garanteras eftersom alla använder sina händer olika i vardagen och naglarna utsätts för olika former av slitage.

Vill man ta bort sina gelenaglar rekommenderar vi att gå till salong för att minska slitage på sina egna naglar.

Det är jätteviktigt att olja och återfukta nageln. Många tror att bara för att du har konstgjorda naglar så behöver du inte tänka på den naturliga nageln undertill, men det är väldigt viktigt. Särskilt under vintern kan nagelbanden bli sköra, och råkar man komma åt med nagelfilen kan man lätt börja blöda.