KOSMETISK TATUERING – MICROBLADING

3D-Bryn, Ombre Brows, Powder Brows, Combo Brows, Fransmarkering

3D-Bryn (Hela) inkl ett återbesök3500:-
3D-Bryn (Halva) inkl ett återbesök2900:-
Combo Brows (3D + Powder) inkl ett återbesök4500:-
Ombre Brows inkl ett återbesök4500:-
Powder Brows inkl ett återbesök3900:-
Fransmarkering (övre franslinje) inkl ett återbesök3500:-
Påfyllning inom 6 mån – 1 år1400:-
Påfyllning inom 1-2 år2000:-
Påfyllning 2-3 år3000:-

Återbesök sker efter 4-6v.

Coverup & påfyllning av gammal tatuering gjord hos annan tatuerare räknas som nykund då jag måste mäta och skissa upp brynen på nytt för eventuella korrigeringar. (Jag måste ha sett dina tidigare tatuerade bryn för att avgöra om jag kan tatuera dem eller ej.)

Microblading i Kalmar

Vad är microblading? Jo, microblading är en relativt ny 3D-metod av kosmetisk tatuering där strå för strå tatueras in ytligt i huden vilket gör att resultatet ser mycket verklighetstroget ut. Microblading utförs med ett manuellt verktyg som hanterar ett ytterst tunt blad som består utav ett visst antal fina nålar. Till skillnad mot den traditionella hårstrykningsmetoden är microblading semi-permanent. Den kosmetiska tatueringen bleknar med tiden, och olika faktorer så som sol eller extrema hudvariationer påskyndar blekningsprocessen något.

I upp till tre år kan tatueringen vara synlig, men ett återbesök per år rekommenderas om du vill att din tatueringen hela tiden skall synas skarpt. Hållbarheten på en kosmetisk tatueringen varierar från person till person, beroende på hudtyp och hur man väljer att ta hand om sina bryn. Alla verktyg som jag använder mig utav när jag utför microblading är engångsartiklar vilket är viktigt för mig så att du som kund ska kunna känna dig trygg.

  • Vill du spara tid på morgonen?
  • Vill du ha en annan form på brynen än den du föddes med?
  • Har du ärr eller luckor i brynen som saknar hår?
  • Eller önskar du helt enkelt bara att dina bryn var tätare?

Då är microblading något för dig!