Hudvård

ANSIKTSBEHANDLINGAR

* Lägg till brynfärgning i behandlingen för 60kr
* Lägg till Frans- & brynfärgning i behandlingen för 100kr

Klassisk Ansiktsbehandling 60min
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga,
portömning, brynplock, massage,
mask samt avslutande produkter.
650:-
Djuprengörande Ansiktsbehandling 60min
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga,
portömning, brynplock, mask
samt avslutande produkter.
650:-
Stråla Ansiktsbehandling 45min
Rengöring, hudanalys, peeling,
massage, mask samt avslutande produkter.
490:-
Relax Ansiktsbehandling 75min
Ryggmassage, rengöring av ansikte, hudanalys, peeling, massage av ansikte & dekolletage, mask samt avslutande produkter850:-

MASSAGE

Klassisk svensk massage

Helkropp 50 min550:-
Rygg ink. nacke & axlar 25 min400:-

KEMISKA PEELER

Milk Peel 30 min
Acne, hudföryngring990:-
Cosmo Peel 30 min
Hudföryngring, ärrbehandling
Fokusområde fr. 800:-
2100:-
Mela Peel 30 min
Pigmentförändringar/melasma
Fokusområde fr. 800:-
2200:-

FRANSAR & BRYN

Form av bryn 15 min220:-
Brynfärgning ink. form 30 min290:-
Frans- & brynfärgning ink. form 30 min350:-
Fransfärgning 30 min250:-

VAXNING

Halva ben 45 min390:-
Hela ben ink. bikini 1,15 h590:-
Hela ben ink. brasiliansk 1,45h990:-
Bikini el. armhålor 30 min300:-
Brasiliansk 60 min, (Endast damer)500:-
Hela rygg 45 min450:-
Halva rygg 30 min300:-
Bröst ink. mage 45 min450:-
Bröst el. mage 30 min300:-
Överläpp el. haka 15 min190:-
Överläpp ink. haka 30 min290:-
Ansikte 30 min350:-

Ansiktsbehandling i Kalmar

Behöver du hjälp med ansiktsbehandling och hudvård? Hos mig på fältskärens hudvård på Södra Långgatan 18 i Kalmar hittar du ett flertal olika ansiktsbehandlingar, allt från en avkopplande behandling till de mer kraftfulla behandlingarna med kemiska peeler. I mina ansiktsbehandlingar arbetar jag med två olika märken, Comfort Zone som är ett underbart italienskt märke som arbetar mycket med naturliga ingredienser och det franska märket Dermaceutic som klassas som avancerad hudvård.

Om du har funderingar kring vilken ansiktsbehandling som hade passat dig bäst så går vi igenom detta tillsammans och kommer fram till en behandlingsplan för just dig och din hud. Behandlingarna passar både män & kvinnor i alla åldrar, och under behandlingens gång ger jag dig tips och råd om hur du på allra bästa sätt ska ta hand om din hud hemma efter din ansiktsbehandling.

VAXNING

Vaxning är en hårborttagningsmetod som innebär att man avlägsnar håret från dess rot. Hur lång tid det tar innan håret växer ut varierar från person till person, men på ett ungefär så tar det 3-6 veckor innan det nya håret har börjat växa ut igen. Hos mig på fältskärens hudvård erbjuds ett brett utbud av vaxning och jag gör alltid behandlingen så smärtfri som möjligt för mina kunder. Jag använder mig utav olika vaxtyper för olika områden på kroppen.

För att din vaxning ska vara så smärtfri och hygienisk som möjligt så använder jag mig bland annat utav en honungsemulsion som är uppvärmd till kroppstemperatur. Denna form av vax använder jag mig utav på våra allra känsligaste områden på kroppen så som bikini eller armhåla. Med denna metod behövs inga spatlar eller vaxremsor, endast en liten mängd honung som sedan slängs när din vaxning är klar. Honungen irriterar heller inte huden på samma sätt som spatelvax eller remsvax. Rodnaden är liten och honungens antiinflammatoriska egenskaper minskar risken för röda irritationer i huden. Första gången man vaxar sig är det inte alltid att man får den sammetslena känslan. Ditt hår växer i olika faser, och oftast så krävs det att man vaxat sig ca 2-3 gånger innan växtfaserna kommit ikapp med varandra. För att detta skall ske så snabbt som möjligt rekommenderas det att man vaxar sig regelbundet med ca 4 veckor mellan besöken.