Hårförlängning i Kalmar

Fältskärens frisörer arbetar mycket med hårförlängningar, den mest omtalade metoden av löshår är HAIRTALK. Med HAIRTALK Extensions kan du få fylligare hår, längre hår, samt färgförändring utan att behöva färga ditt egna hår. Hårförlängningen kan sitta upp mot 3 månader beroende på hårkvalité och skötsel. Vanligast är att man gör en omsättning efter 6-8 veckor. En omsättning av ditt löshår innebär att vi plockar ut dina extensions, rengör dem och sätter om dem på nytt. HAIRTALK Extensions tejp är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste håren, basen på fästena är 3 cm breda och 0,7 mm tunna för att minimera belastningen på håret. Alla kan alltså bära HAIRTALK!

Löshåret är äkta och noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskikts behandlat utan fjällskiktet är kvar, vilket gör det mer naturligt. HAIRTALK Extensions är etiskt handlat hår, vilket gör att du kan bära löshåret med stolthet.
När du sätter in dina extensions ingår alltid inklippning av löshåret med ditt egna hår. Priserna på HAIRTALK Extensions varierar beroende på hur mycket hår du vill ha samt vilken längd på löshåret du väljer.
Vid första insättningen av HAIRTALK Extensions gäller följande priser:

  • Full förlängning 25 cm (4 paket + produktpaket) 4850 SEK
  • Full förlängning 40 cm (4 paket + produktpaket) 6550 SEK
  • Full förlängning 55 cm (4 paket + produktpaket) 8950 SEK